Načini plaćanja

Vašu narudžbinu možete platiti jednokratno, do 12 rata ili po prijemu pošiljke – naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima, a od sada i putem web kredita.
eKupi vam omogućava kupovinu odabranih proizvoda plaćanjem na sledeće načine:

1. Plaćanje gotovinom po prijemu pošiljke

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbine podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja u našem magacinu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovinom ili čekovima, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

2. Web kredit

Web kredit je metoda plaćanja koja vam omogućava jednostavno plaćanje, kupovinu na rate, bez papira i bez ijednog dolaska u banku. Možete aplicirati i ako niste klijent Raiffeisen banke, a za ugovaranje nema više potrebe za odlaskom u banku jer je ova vrsta 100% online. Za još bolje iskustvo kamatna stopa je fiksna i ostaje ista tekom celog perioda otplate dok je i 100% sigurna baš kao i kupovina na eKupi. Vi sami birate broj rata (od 3 do 24), prevremena otplata kredita je bez naknade,

Odustanak od kredita:

Ukoliko klijent odustane od kredita u periodu od 14 dana od dana realizacije kredita:

-klijent šalje mail u kom se izjašnjava da odustaje od kredita, sa ličnim podacima

Banka šalje trgovcu instrukciju za povrat sredstava. Kada trgovac vrati sredstva, kredit se gasi.

 

Ukoliko dođe do odustanka nakon 14.dana:

-klijent je u obavezi da u filijali banke podnese zahtev za prevremenu otplatu kredita I da na sledeću mejl adresu                    pošalje podatke sa zahtevom za prevremenu otplatu kredita. Banka šalje instrukcije trgovcu za povrat sredstava.

Ovo se dešava kad je u pitanju reklamacija na robu, kad je rok isporuke duži od dogovorenog i klijentu ne odgovara,  i slično.

3. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrednost narudžbine. Uplatu potom možete izvršiti korišćenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započećemo s obradom vaše narudžbine. Kako se datumi izrade narudžbine i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomeranje datuma isporuke.

Računi za virmankso plaćanje:

Banca Intesa:
Unicredit banka:
Raiffeisen banka:
ProCredit bank:

4. Plaćanje na žiro račun

Nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju.  Uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Ekupi d.o.o. :

Komercijalna banka a.d.
Žiro račun: 

Poziv na broj je označen na ponudi koji ste prethodno dobili na e-mail prilikom porudžbine

U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je omaškom na sajtu u odnosu na poručeni model označena pogrešna cena (na primer umesto 1000 dinara, stoji cena 100 dinara), prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni model važila u trenutku poručivanja. U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.